VRT Eén – Volt – Mogen jonge meisjes zich sexy kleden?

via een.be

Wat gezegd van de sexy outfits die voor opgroeiende kinderen in de rekken hangen? Lopen onze meisjes er straks bij als sletjes? Hebben rolmodellen zoals Lady Gaga of Rihanna een nefaste invloed? Of is een beetje Lolitagedrag onschuldig en maakt het allemaal deel uit van opgroeien? De Voltdiscussie van de week. Met Marijke Bisschop als gast.

1 gedachte op “VRT Eén – Volt – Mogen jonge meisjes zich sexy kleden?

  1. anoniem

    Ik denk dat je ouderwets bent !!! maar niet alleen !Als je vecht voor vaste waarden word je dadelijk als ouderwets bekeken.Ik vind het "walgelijk", hééérlijk vind ik kleine kleutertjes die thuis op zolder of in de tuin tijdens de zomermaanden de verkleedkoffer mogen boven halen om hakjes, kleedjes, bril en lippenstift van mama mogen uitproberen maar daar stopt het dan. Want plots worden kinderen vanuit zichzelf gereserveerd en timide. En dat is fijn, heerlijk natuurlijk braafjes.Ik snap die sexuologe niet van af 12 is men volwassen ??? mijn oudste zoon is 21 en nog steeds niet volwassen ! 12 blijf eraf !! en bescherm je kind door keurigheid ! Pikant is NOOIT gezond en leer ze het vooral niet aan dat is mijn boodschap ! En jongens met de bilspleet bloot, doe ik mijn ogen dan dicht.. ik zie dat niet ! Die broek hangt laag maar onder een zwembroek zit een boxershort en die zit hoger en perfect zedig ?Misschien ken ik de trends niet ? Gelukkig mijn kinderen ook niet !

Reacties zijn gesloten.